Friday, April 30, 2010

cukup2 la tuhh

rase terkedu apabila difitnah sbegitu rupe..haha..alkisah bermula,mase wktu sejarah kt sk0la..sprti yg anda sedia maklum(cehh,ayt takley blahh)..cikgu yg mmbuatkn kite0rg dlm klaz tuh bahagia..0uh,mybe?actually,tak p0n..kami smue mnderita!y?y?y?..

mase sejarah,stiap budak kene wt pembentangn..n tadi giliran liana..after dat,sesi s0al jwb plak..d'sbbkn liana ngh mncari jwpn utk mnjwp p'tnyaan mereka2..kwn aku n aku yg ngah duduk kt blakang bukak crite jap..b'b0rak psl bdak laki klaz aku yg b'name 'f' ,kami agk tak suke ngn care die b'debat mase wktu sivik tadi..agk kurg ajar cara die,mybe?

xcident berlaku:

aku&kwnku:blahh...blahhh(ngh sibuk b'b0rak)
aku:t'pandang cikgu didepan..almak!die mmndang kearahku!huu
cikgu:hah,3 dara pingitan yg d'belakang sane tuh,sy tahu kamu ckp ''apela cikgu ni,suara dah serak tp sibuk nk b'ckp n b'diri lame2 kt depan ni''..(weyy!die wat dialog sndiri!)
aku&kwnku:t'kejot gk(bile mase plak aku cite psl dia,agk2 laa!)
kwnku:knape ngn cikgu tuh hah?
aku:ntah,tahh bile tah kite cite psal die,sukati je fitnah kite



pembelanjaran berjalan sperti biase
................................................................................

selain kami,kwn aku yg lain p0n byk yg t'kena ngn mulut pedas die..ak igt lagi die pnah ckp ''sy tahu kamu sume'ye tak sbar nak p rehat,msti klau b0ley nk cmpak sy kt tingkt bwh''......(d'sebabakn klaz kami kt tingkt4)..andaian die,ad0yy..tak b0leh blah langs0ng!


yg paling aku bengang mase die s0al aku

cikgu:hah,bilah(die pnggil ak bilah)..ape pendapat awk tntang hal ni?
aku:(bru nk bukak mulut)
cikgu:0uh,pendapat ditutup(b0ley plak die perli aku!)



tak pasal2 aku kene gelak,tp aku pon ikut gelak sekali..klakar kot..bhahahah..cikgu tu pon bengang je tgok aku..even,die wat muke c0ol..hahah




saye agak tak suke apabila ''difitnah,ade yg suke mncari gaduh n menegur saye''

6 comments :

lionteen said...

penulisan anda perlu diperbaiki..hehehe

fyra said...

hormati cekgu anda.agagagaga.:)

biella93 said...

li0nteen : npe lak ? dea yg tak paham ;p

biella93 said...

fyra : t'llu h0rmat dah

Anonymous said...

bst gler tme kne smbo ngn cgu aliza..
haha
kngn t'indah lorh..=)

biella93 said...

ayu : hahah , t'llu indahhh

Followers