Wednesday, November 9, 2011

terhenti disini:')

salam semuaaaa =) , lame da tak merepek kt blog ni, hikhik . kekurangan idea nak menulis , ni pon setakat nak meluahkan isi hati yg sgt sedih bagi aku , taktau la bagi korg sedih ke idak , hmmm -_______- , *belom taip pape da start sedih,cmno ni*

okey da ! kite start story mory k ...

sbenarnyeeee, aku tersangatlaa sedih sekarang ni , mane la tak sedih kan, aku terpaksa meninggalkan negeri sarawak yg selama ni da banyak ajar aku erti senang dan susah, macam macam pengalaman manis n pahit da kat situ , tapi tu semua da berlalu n terus berlalu pergi... -_________-

aku da pon menghancurkan hati banyak pihak especially my family :'(

seriously , aku masih tak boleh terima wey benda tu semua jadi , aku sangat la suka dgn course yg aku ambik kt situ , n aku da pon cuba buat sehabis boleh , tapi apa kan daya , bukan rezeki akuu , punah da harapanku , hmmm , sayu aku bila ingat balik kenangan2 aku kt sane dgn kawan kawan aku tu ! wa rinduu sama u all :(

! NURSING is CARING !



gmba bawah ni pulak time praktikal kt hospital , gila rinduu nak masuk hospital lagi ! da tak dapat nak merasa pakai uniform nurse -___________-








* ella & shikin *

babe ! korang belajar rajin2 tau ! sorry bh tak dapat praktikal dgn korang lagi :( , nanti praktikal , keje rajin2 k , jangan malas2 ! kang kena serang lagi dgn madam in blue tu , hohoho~ *alahaiii sedihhhh :'( *

.............................................................................

ni gambar my half roomate ! hikhikhik , sebab dia ni bukan roomate aku , tapi suka datang study kt bilik aku , dia ni budak sabah , name dia denise ,dia ni memang paling rapat dengan aku kat sane , dia ni la kawan aku time aku ngah happy n sedih :')

* denise *




* denise *

aku always miss kau bh ! hahahah , padan muka kau aku takde kt situ , sorang2 la kau nnti , pape pon blja rajin2 bh ! jangan malas2 k n jangan sedih2 aku da tak kt situ sudah k , sorry aku tak dapat teman kau lgi :')


nursing is always in my heart !

our LAUGHS are limitless , our MEMORIES are countless , our FRIENDSHIP is endless ♥ ♥

 i miss all of u so much

-________-

! goodbye sarawak !



3 comments :

mEiZ SHA said...

nurse ek sayang..:)

rEza Ru$li said...

aq pnye ikan masin xada...
mne janji kau??
:(

rEza Ru$li said...

aq pnye ikan masin xada...
mne janji kau??
:(

Followers