Tuesday, April 19, 2011

Gila gila MEREKA :)

hari ahad kan , keluar ngn membe membe p klang parade, sebelom kami kami ni membawa haluan masing masing (melanjutkan pelajaran) *skema gilakk ayat* . dalam 10 orang jela kot yg pergi , rancang bertolak dalam kul 11 , tapi perghh paham paham jela kan kalau lelakii ni bersiap mcm hape je, mengalahkan prempuan ! ahhahaha .

last last kul 12 kot baru la gerak dari tempat pusat b'kumpul (rumah ayu) , eheheehe . smpai sane je tak ingat kul berapa , terus terjah masuk tempat bowling , tapi kena la tunggu 10minit, sebab tempat bowling penuh :)

*bowling time*





kiteorg main dalam 2 game la , lepas da habis main tuh , solat zohor dulu ye kawan kawan , then , baru la mengisi perut yg menjerit kelaparan tuh :)

*solat time* ade gegaran sedikit :)




lepas dah TERlalu kenyang , p la main kt tempat game, karaoke n rehat rehat sekejap :)







lepas dah penat bersuka ria , solat asar dulu , sebelum balik tuh snap pic lagi untuk kenangan , ehehhehe , dalam lift nak turun ke parking tuh , dalam setengah jam gak la dalam lift tuh , bukannye sebab lift rosak , tp nak tangkap gamba dalam lift punye pasal , ahahha ! smpai ke tingkat 5 kiteorg pergi , kat tingkat 5 tuh ade office je, time tuh office da tutup da , sbb da kul 5 lebih kan , office tuh pon da gelap gile , nasib tak jumpe hantu kak limah ! ahhaha ,  lepas da rasa macam nak nazak dalam lift tuh ,then kiteorang  balek ke kampung halaman , da sampai kt tempat pusat b'kumpul tuh (rumah ayu), kiteorg singgah skejap kt rumah nazrul , ade party befday anak buah dia kot , ehehhe :))

*klang parade*


*rumah nazrul*




semua da penat + busuk busuk , ahahhahahahha , then pulang la ke rumah masing masing . hari tuh memang kenangan takleh nak dilupakan , macam2 benda jadi , ehehhee , aku akan ingat sampai bila bila , tak tahu la kan bila la lagi dapat gila gila macam ni , dapat kumpul ramai ramai lagi , lepas ni masing masing mesti busy kan ?? pape pon , aku sentiasa doakan yang terbaik untuk korang k ! wish korang b'jaya didunia & diakhirat ! ada masa kita jumpa lagi k ! sayang korang :') miss u all !
 "you're the best friend i've ever had" :') 

All i can say is that you are my best friend and i swear to God,
That i don't want it to change. I may move to a different state but
That doesn't mean that our friendship will end,because you will
always be my best friend.No matter what life has destined for us 
I know that our friendship will never die.



Teman Sejati :))


much love from me - bella :)



5 comments :

The Lady & Mr Vampire said...

haha... bella, bella. tak cer ke pasal tingkat 5? haha

Anonymous said...

sgt cdih..
bile la kite nk kumpul cm nie lg??

+ cdih x terkata+

+syg korg sgt3!<3<3<3+


*~__~* ayue

butaNg aNtidote said...

sweeeeettt Memories evEr.. ^_^
ayue : tuNggu KAMI balik dR PLKN dLu ek.. <3

.>_~. ajA.

mr.syazwan said...

syokknye kan keluar ngan kwn2 seperjuangan...

indah3..

=_=

rEza Ru$li said...

cerita sodih nie..
sorang kawan kita da pegi da...
mnyahut seruan kerajaan....
hahhahahaha

Followers