Saturday, April 2, 2011

kejap itu , kejap ini

result SPM da ambil , so sekarang tengah rajin rajin nak apply mane mane Uni , emm macam macam course dalam pale otak ni , arituh nak amik seni kulinari, tapi tak jadi kot , nak amek nursing pulak ! ahahahha , sesuai ke sy ni jadi nursing ? emm , ntah dpt ke tidak =='


"eyh ape macam result ? dpt berape ??"

....."sorry, pertanyaan mengenai result sudah diTUTUP ! ahahha" :p



*menunggu course ape yg akan aku dapat nanti, huhuhu* k papai !

5 comments :

lionteen said...

go on je la ngn nursing tu.

bunga said...

fikir leklok..good luck..cayokk..

Nur Farah Hani said...

good luck keyh.. ;p

niesz said...

mmg bg orang pusing betul la..saje je g ubah2 kan..ape2 pun, kite doakan yg terbaik tuk kamu..

shah said...

gud luck in watever u do...

Followers