Monday, February 14, 2011

alahai takotnye saye

perut ku yang kecut rase makin kecut bile dapat tahu result SPM nak keluar dah . perghhh biar betik weyyy :'( . takot sgt sgt dah , wahhh , tulung saye . ntah cmne la rupe result aku tu nanti kan . ermm . aku harap lulus semuanye :'(



dpt tahu result nak keluar pon dari membe aku , tp yang pelik . kenape result keluar awal eyh ? selalunye bulan 3 kan . ngade ngade betol la kementerian ni *salahkan kementerian pulak aku ni* . waaaa T____T





untuk rakan rakan seperjuangan ku "moga korang dapat result y cemerlang okey" . nanti boleh jumpa time amek result kt sekolah nanti :) . hope kite semua berjaya . i-Allah :)) . n sory la kalau sekarang ni aku ade TERsombong ngn korang , sebab emosi aku ni kadang kadang tak stabil . ehhe . sorry okey. aku tetap ingat korang . korang kawan aku yg terbaik yg pernah aku jumpa . nanti kalau korang dah sambung belajar , jangan lupa aku tau . heheh . <3 u all !




"gagal sekali , tak bermakna kita akan gagal untuk selama-lamanya" :)


p/s : penat gile hari ni jage cousin aku , nakal gile dorang ni , tapi takpe la kan , best jugak layan kerenah budak budak comel ni . hehehe . suke tengok dorang makan , selera betol . ehehe . malam ni dorang da balik rumah dorang dah . alaaa rindunyeee :'(



ini lah dia pic cousin ku yg comel !
nuqman (10 years old) & nafis (6 years old)





17 comments :

mr.syazwan said...

insyALLAH

sudah berusaha

kita doakan yg terbaik k

=_=

k_Own said...

SPM ye ? hehehe.. gudluck bella ! x de hal punyer ahhh... doa banyak banyak k !

Mr.IX said...

confirm erk akhir bulan ni? pape pn gudluck yer.....pape pn resultnya harap wat pilihan tepat utk langkah seterusnya di Kolej/universiti...

lemolemo said...

semangat2!!:D

si para para said...

semoga mendapat keputusan yang cemerlang...

Naisophon said...

betul ke SPM 28?

Hanis MY said...

wow wi! akak pun tak sabar nak tahu.. sure result gempak..
p/s:santeksss rumah baruuu i likeee, header cunss

niesz said...

insyaALLAH..bnyk2 kan berdoa.. :)gud luck..

aniz said...

akak doakan dapat result best...yg pntg da usahakan...=D

akak pun cuak jgk ni, adik lelaki akak pun tggu result spm gak ni..huhu

Azza Firza said...

gudluck oke, hope result akk dan abg saya akan sukses, hehehe

☆aDihAys☆ said...

result dah nak keluar ye..
all the best..
dah usaha..dah doa..
skrg masa bertawakal..

Amira Naddia said...

gud luck cik adek!

tawakal itu penting!

fyra said...

GUDLUCK AMOI SIPET!

A'IM said...

good luck kamo

redzwanie redzmann said...

gud luck k dear...
I.Allah usaha kamo x sia2...=)

Nadira Nezam said...

alamak 28hb serious???! takut =.="

Eazy Izzuddin said...

tawakal..
insyAllah
pasti berjaya..
macam adik bro pun ngah tunggu result spm gak ni

p/s:
Sesi Terjah SB

Followers