Tuesday, May 17, 2011

ouhh pantai !

alangkah indahnye kalau rumah aku ni kat sebelah pantai . boleh la aku menapak ke pantai tu untuk manghirup udara yang segar , hmm ! and boleh la ku menenangkan fikiran ku yang barangkali sudah terlalu serabut ni ... susah betol la kalau duduk kat kawasan yang takde pape yang menarik ! zzzzzz ! =='




emm bila la ku nak dapat tawaran belajar ni , lame sudah ku tunggu , hmm T____T 

 bawa la ku pergiiiiiiiiiiiiii.................................:(



3 comments :

aniz said...

dik....tgk entry ni, da 1st thing terdetik in my mind is, "kalau takut dilambung ombak, jgn berumah di tepi pantai" hehehehehe

lionteen said...

time kite kat ganu kan, bile kite ade prob kan. kite slalu g pantai. nangis sume kat pantai. klau kui 12 tgh hari stress, time tu, panas 2 tu kite g. klau kite rase tkut nak g sorang, kite ajak sorang kawan kite, lelaki la. klau ajak kawan yg dah rapat ngn kite, nnti mesti drg tnye, knp? knp?, sedagkan kite nk tenangkan fkrn, dorang lak tnye knp2. so bttr ajak mmb yg xbrape nk rapat. tu yg kite ajak mmb kite laki. bile kat pantai tu, kite duk pantai, die duk kat pondok. tenang je tgk laut. rugi la ko x mntak umt. hehe

yana ismail said...

sabar belle..rezeki ada kat mana2x..tgu ek :)

Followers