Sunday, May 22, 2011

hope you will get better soon :')

aku rindu kt dia ni , name dia siti khadijah bt zuhri , kiteorg panggil dia kathy , dia ni kira dua pupu aku merangkap kawan baik aku , semalam dia p uitm jengka untuk pendaftaran , dia dapat course banking kt situ . jumaat tu kiteorg kumpul ramai ramai , yelaaa , membe aku ramai yg dapat uitm , so jumpela sebelum masing masing pergi ke uitm yg dorang dapat tu . last aku jumpa kathy tuh , dia belanja aku macam macam , sampai kenyang perut aku ...

da petang jugak la tuh , kathy cakap dia nak balik da , nak amik adik dia kt sekola , so dia salam aku, then, dia peluk aku , pastu dia menangis , sebak aku tengok , terus time tu jugak aku ikut menangis . yelaaa , aku ngn dia memang rapat, pergi mane mane je mesti berdua , ade tu pergi shopping ngn dia , baju,seluar,shawl tuh kiteorg beli semuanye same . nak macam kembar da , huhuhu . tap memang ramai gak la yg cakap , muke kiteorang mcm same , kiteorg dengar , kiteorg gelak jela , huhuhu .

sabtu subuh tuh , dia da berangkat ke pahang , otw tuh dia mesej aku . emm sedih wey , da takde sape nak bawak aku jalan jalan , da takde sape nak teman kan aku , hmm :(

baru jap tadi , abang dia ade chat aku kt facebook 

abg dia : kathy sekarang ade di wad kecemasan hospital jengka 
aku : hah kenapa ? dia sakit ke ? :'(
abg dia : yup dia sakit...
aku : sakit ape ?? :(
abg dia : sesak nafas ,tolong gitau kwn kwn dia yg lain eyh,doakan dia
aku : okey2 , hope dia cepat sembuh :(
abg dia : orite



emm bergenang air mata aku , patutla dia tak mesej aku , emm actually dia memang ade sakit , berkaitan dengan jantung , mungkin sebab dia penat sangat dengan orientasi kat uitm tu , hmm , pape pon , aku doakan ko cepat sembuh tau ! kau kena kuat ok ? n nanti boleh kau terus belajar macam biasa , aku doakan kau berjaya d dunia n d akhirat .... ade hari kite jumpa lagi tau , jage kesihatan tuh tau . will miss you dear ! T_____T

kathy & me







p/s : kan best kalau dapat 1 uni dgn dia , hmm :(

4 comments :

mr.syazwan said...

amin... moga2 begitulah hendaknya

moga suksess

rEza Ru$li said...

oittt..ko bleh wat aq sebak kn..x pnah aq rse mcm nie..
=(
harap2 dia da btol baek da..
aminnnnn...

kathy said...

teharunye saye . tanx syg :)

kathy said...

teharunye saye . tanx syg :)

Followers