Thursday, January 20, 2011

ada ape dgn korea

mesti ramai gila kan yg minat dgn cerita korea ? sy pon boleh dikatakan minat la jugak. tp tak semua cerita la. cuma 3 je cerita korea yg sy pernah layan .salah satu'ye yg tgh tayang kt tv3 sekarang ni. tajuk cerita tuh thank you. best gile kot cite ni . sedih pon ade , sampai nak menitis air mata ni . hukhukhuk :'(



thank you :)
 hensem la jugak kan hero dia. ahaha


 nak tahu tak cerita ni psl ape ? klau nak tahu kena tgok sendiri la k. hee :)


dalam cerita ni, budak ni hidap AIDS . kesian dia kena disisihkan ngn penduduk kampung kat situ . even dia sendiri tak tahu ape maksud aids tuh . biasa la kan, name pon budak kecik :'(


dalam banyak2 watak. sy paling suka watak atok ni . kelakar gila. ehee . dlm cite ni atok ni perangai mcm budak2 sikit dan nyanyuk . kesian dia kan ? . dia suke panggil cucu dia "budak tak guna" . ahhaha :)



cuma ni jela yg sy nak cerita . hee . jangan lupa tgok cerita ni okey. sure tak menyesal kot. ahaha . okey tuh je . 
selamat menonton ! :)




p/s : mood agak tak berapa nak stabil . hukhuk  =.="


18 comments :

Nadhirah Nezam said...

HAHA. hait! minah korea jugak kau.
tgkla nnti msti ko addict ngn korea gak.

~ⓢⓗⓘⓜⓐ~ said...

nak korea jugk.... heee

nor shazieyda said...

tak penah ada kesempatan nak tengok!
teringin la pulak.
nnt nak try cari la.

fatin syazreen said...

haha. fatin pun kaki korea. ;)

A'IM said...

CERITA KOREA NI SATU JER BEST.. DI PUNYA KUALITI VIDEO ADALAH YANG TERBAIK..

ENTRI BARI : http://kindofsoul.blogspot.com/2011/01/kelebihan-auta-bomoh.html#c7354427188041499941

Hanis MY said...

ee takmo tgk la sebab cm sedih, nanti nangis huk2...

Eazy Izzuddin said...

go3x
korea..
xD

aniz said...

mesti tonton ni..minat cite korea gak..huhu
apapun salam kenal.. i follooww...
ada masa mai singgah blog aniz ya..=))

yana said...

ske tgok cte korea sbb hero die hensem2..ngee~

niesz said...

ko kalau tgk ngn mak mesti gado..haha..

Anonymous said...

aku ske kt hero ny...
nsem...<3<3
ahhaha


+tp kim bum lg cute+


*~____~*ayue

HonEyBuNNy said...

layan...suka sgt cita korea....awat mood kureng elok neh...aiya...

Yastro said...

Jarang nengok citer2 Korea nih....btw penah sampai gak kat sana....

Mr.IX said...

channel korea lak kat tv...compete ngn indon la nampaknya....bila la cite malaysia waktu tayang siang2 erk....

k_Own said...

ada apa dgn korea ? huh mesti laki y lawo lawo je. huhuu

fyra said...

nak tengok!!!!!

si para para said...

ramai betul yang minat cerita korea..

minat cerita kartun je...
doraemon mmg best.hehe

eh doraemon tu jepun ke korea eh

☆aDihAys☆ said...

ala..xtaw plak kewujudan cter ni..
cm best jer..
lg2 budak tu comel la..

Followers