Friday, January 14, 2011

zaman dulu dulu

tiba tiba teringat cerita zaman sekolah. hee . tahun lepas jadi budak spm kan? so, kena la belajar lebih masa sikit. disebabkan tuh, kiteorang plan balek lmbat la, pling lambat balik dlm kul4.30. hee . blaja kt library je. 

then , apa2 yg tak paham just tnya mmbe je la. ade gak yg sudi hulurkan bantuan nak tolong aku sampai la aku pandai. hee . thanks sgt2 kat korang tau ! yg mane dulu aku tak paham. now, aku da paham n dah boleh nk buat soalan tuh time exam. exam pon da habis . legaaaaaa :)

aktiviti kiteorang lepas study kt sekolah, kdg2 singgah jap kedai makan kak limah (dekat je ngn sekolah) .

 muka kelaparan :)

*gosip gosip*

 *muke comot je semua*

*mesyuarat agung. ahahha*

*tak paham betul ngn budak 2 orang ni*

*terbaik*


sikit je gmbar. tak banyak. ramai lagi kod. tp ni jela yg sempat nk upload. hee . after dah makan makan tuh . semua balik ke rumah. saya dan kathy b'jalan kaki balik ke rumah. gila jauh wey ! ahahha . takpe. exercise kan? :)


p/s : tinggal kenangan jela kan . huk3 :'(

10 comments :

Amanina Sofea said...

bile tngk gmbr nei tringat tme skola dlu..
rindu sngt2.. :)

biella93 said...

hee . betol2 . byk kenangan pulak tuhh

lionteen said...

sokmo warung kak limah.xde warung len ke?hehe.

mEiZ SHA said...

hehehe
rindu zamn akak sekolah dulu..

anywhere KLANG kat mana ye tinggal??

sri juju said...

hee ~ walau pun blom abes sekolah lg , sri rindu gak kt kwn2 lame ;'(

niesz said...

thanx tuk kite jgk sbb anta ko g skola stiap kali ade discussion..ehe..

biella93 said...

lionteen : ahhaha . itu je yg pling dekat n sedap :)

biella93 said...

mEiZ SHA : kt rantau panjang . ehee :)

biella93 said...

sri juju : kalau cmtuh kena la guna kan peluang yang ade ni ngn sebetolnye . heee *skema'ye ayat sy ney :)

biella93 said...

niesz : ehee . thanks kakakku ! <3

Followers